Nieuws

Kijkmiddag 12 december


Ben je geïnteresseerd in één van de woningen van Park Jeruzalem? Kom naar de kijkdag op donderdag 12 december 2019 tussen 14:00 tot 15:30 uur.

Tijdens de kijkdag wordt er een woning opengesteld , Fibergerstraat 16 of 17, het is dan helaas niet mogelijk om meerdere woningen te bezichtigen. Het gaat erom dat je deze middag een impressie krijgt van de toekomstige woning. 

Gezien de verwachte drukte vragen wij je zoveel mogelijk in de omgeving te parkeren of met het openbaar vervoer of met de fiets te komen. Op het bouwterrein mag je helaas niet parkeren.


Onze verhuurmakelaars zullen aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden.

Omdat de aannemer nog volop bezig is met de bouw van het complex zijn wij helaas genoodzaakt om een aantal voorwaarden voor het bezichtigen op te stellen. Deze voorwaarden zijn nodig om het bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen.


Voorwaarden:

  • Het betreden van de bouwplaats is op eigen risico
  • Alleen de betreffende woningen die wordt opgesteld mogen worden bezichtigd
  • Kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan
  • Eten en drinken in de woning is niet toegestaan
  • Denk je eraan om stevige schoenen aan te trekken? 

Wij hopen je te ontmoeten op donderdag 12 december aanstaande!

Wonen in Park Jeruzalem

Park Jeruzalem bestaat uit 40 luxe vrije sector huurwoningen. Er worden 38 energiezuinige eengezinswoningen en 2 zonnige appartementen in het gewilde Watergaafsmeer gerealiseerd.

De woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer, meerdere slaapkamers, een fijne badkamer en een zonnige achtertuin met een zuidoostelijke ligging. De keuken en badkamer zijn voorzien van inbouwapparatuur van het merk Siemens. De woningen hebben een hoogwaardig afwerkniveau. Als bewoner van Park Jeruzalem kun je tevens genieten van de gemeenschappelijke binnentuin.

De huurprijzen van de eengezinswoningen bedragen tussen de €1.695 en €1.850 per maand. Het appartement op de begane grond is te huur voor € 1.500 per maand. De huurprijs van het appartement op de bovenste verdieping bedraagt €1.700 per maand.

De prognose van oplevering is januari 2020. We informeren huurders minimaal 4 weken van te voren wanneer de opleverdatum definitief is.