Welke woning kies jij?

Huizen om heerlijk in te leven, met gebruik van eerlijke, natuurlijke materialen. De woningen in Park Jeruzalem zijn lichte huizen met drie meter hoge plafonds op de begane grond. Hoge ramen aan de achterkant halen het buiten naar binnen. De woningen in Park Jeruzalem zijn bijzonder van opbouw en borduren voort op de historie.
Bekijk de woningen, geef je voorkeuren aan en schrijf je in!

interieur-a1

Type A en As

Van Type A komen 37 woningen beschikbaar voor de vrije sector huur. Met 104 vierkante meter vloeroppervlakte en twee praktisch ingedeelde woonlagen biedt dit type woning een gevoel van ontspannen en ruim wonen. De grootte van de achtertuin is afhankelijk van de ligging van de woning. Een aantal woningen heeft een voor- én achtertuin. Type As wordt eenmaal aangeboden en is met 99 vierkante meter vloeroppervlak een fractie minder groot dan Type A.

Voorzien van luxe keuken en sanitair


In de woningen zijn standaard luxe en volledig uitgeruste moderne keukens geïnstalleerd door onze geselecteerde keukenleverancier. De royale badkamers in Park Jeruzalem voldoen aan al je woonwensen. Zij zijn in de basis voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. 


De royale badkamers in Park Jeruzalem voldoen aan al je woonwensen. Zij zijn in de basis voorzien van luxe sanitair. Hier is gekozen voor een fraaie combinatie van donkere vloertegels met mat witte wandtegels. De inloopdouche, het tweede toilet en de wastafel zijn van het merk Sphinx. Er is ook een designradiator aanwezig. Downloads